drenthe juni 2006 066

Reviews

Sophie Midden:
Eske weet je met haar warme, eerlijke persoonlijkheid en haar behandeling zoveel kracht en energie te geven dat je elke situatie aan kan. Ze geeft je het gevoel dat je er mag zijn en je durft je hierdoor aan de behandeling over te geven, wat een geweldig gevoel is even niet te hoeven denken. Eske te hebben leren kennen en haar behandelingen zijn een ware verrijking van mijn leven. Ik beveel haar dan ook aan iedereen aan.

Hetty:
Sinds een aantal jaar kom ik bij Eske van der Voort voor massagebehandelingen. Wanneer er bijvoorbeeld stress is op het werk, helpt Eske mij mijn geest en lichaam weer in harmonie met elkaar te brengen. Dat doet ze op een heel respectvolle en prettige manier en ze luistert daarbij goed naar mijn behoeften en mijn lijf. Een kopje kruidenthee en onbevooroordeeld luisterend oor doen de rest. Bij Eske voel ik me zoals bij m’n moeder thuis als ze kippensoep voor me heeft gekookt; ze geeft me het gevoel dat alles eigenlijk wel goedkomt, of beter gezegd, al goed is.

Isabella:
Al een aantal jaar kom ik met enige regelmaat bij Eske om me te laten masseren. Haar persoonsgerichte aanpak die gericht wordt op wat je op dat moment nodig hebt en daardoor zeer flexibel is, werkt zeer prettig en is erg effectief. Veel kennis van verschillende technieken bieden een groot scala aan mogelijkheden, en de behandelingen zijn rustgevend en ontspannend.