Werkwijze

Werkwijze en intake

Iedere behandeling begint met een intakegesprek. Dit biedt je de gelegenheid je aandacht op jezelf en naar binnen te richten en aan te geven waar je tijdens de behandeling aandacht voor wilt. Zo kan ik de behandeling goed op je afstemmen. Voorafgaand aan een eerste afspraak vraag ik je een intakeformulier in te vullen. De privacy van je gegevens waarborg ik volgens de actuele vereisten volgend uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Massage op maat

Mijn behandelingen bestaan doorgaans uit een op jou afgestemde combinatie van verschillende massagetechnieken. Van meer intensieve technieken als klassieke massage, diepe weefselmassage en stretchen tot meer subtiele behandelvormen als energetische massage en aan Trager verwante bewegingstechnieken. Aandachtspunten die vaak terugkomen in mijn werkwijze zijn lichaamsbewustzijn, loslaten van spanningspatronen en toelaten van de zwaartekracht.

Begeleiding en advies

Regelmatig vul ik een behandeling aan met een korte meditatie, houdingsadvies of oefeningen. Mocht doorverwijzing passend lijken denk ik graag met je mee over de mogelijkheden. Uiteindelijk gaat het er om dat jij de zorg krijgt die bij je past.

Na afloop

Na afloop van de behandeling is er tijd om rustig wat water of thee te drinken, stil te staan bij je ervaring van de massage en je aandacht geleidelijk aan weer wat meer op de buitenwereld te richten.