Over Eske

Massage, werk naar mijn hart

Na een zoektocht heb ik als massagetherapeute een levensinvulling gevonden die echt bij me past en waar mijn hart naar uit gaat.

Opleiding

Na afronding van de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Rijks Universiteit Leiden werkte ik in de zakelijke dienstverlening. Daar zat ik niet op mijn plaats en liep ik vast. Zo kwam ik in 2000 op het pad van massage en lichaamswerk terecht en dat heeft mijn leven fundamenteel veranderd.

Ik heb diverse diploma’s en certificaten op mijn vakgebied, waaronder een diploma holistisch massagetherapeut van de Akademie voor Massage en Beweging en een diploma Klassieke Massage van Leffelaar Opleidingen. Daarnaast neem ik sinds 2000 geregeld deel aan bijscholingen, een uitgebreid overzicht daarvan is hier te vinden en op mijn LinkedIn profiel.

Werkervaring

Ik werkte 7 jaar in de wellness centra van diverse vijfsterrenhotels in Amsterdam, zoals The Grand, Hotel l`Europe en het Amstel Hotel en ik gaf van 2000 tot 2010 jaar stoelmassages en ergonomisch advies bij uiteenlopende organisaties waaronder Politie Amsterdam-Amstelland, Freshfields Bruckhaus Deringer Advocaten, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Spigthoff Advocaten, Dienst Persoonsgegevens Amsterdam, de Nederlandse Orde voor Belastingadviseurs en Autoriteit Financiële Markten.

In 2004 startte ik met mijn eigen praktijk en daar werk ik nu nog met veel plezier.

Lidmaatschap beroepsverenigingen

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten  (Lidnummer 07.015) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  (Licentiecode 601472R). Dat betekent dat ik aan professionele kwaliteitseisen voldoe en onderhevig ben aan onafhankelijk klacht- en tuchtrecht. Daarom vergoedt een aantal zorgverzekeraars (een deel van) mijn behandelkosten.

Ervaringsdeskundigheid

Zelf onderga ik al decennia geregeld behandelingen op gebied van massage en lichaamswerk. Dat is voor mij een essentieel onderdeel van mijn bestaan en het voedt me als massagetherapeut en als mens.
Uit ervaring weet ik hoe het is om uit balans te raken. Inmiddels heb ik geleerd hoe ik mijn evenwicht steeds weer kan hervinden en kan terugkomen bij mezelf. In mijn werk als massagetherapeute zet ik deze ervaring graag in om anderen te helpen.

Bel of mail gelijk voor een afspraak!

Ben je benieuwd wat mijn behandelingen voor je kunnen betekenen? Of hoe een massage in zijn werk gaat?
Maak dan vooral een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en ontvang €10,00 korting op mijn tarief.

Wanneer mag ik jou in mijn praktijk begroeten? De deur staat voor je open!