Reviews

Lieke Buschmann
Eske is een exceptioneel massage therapeut!  Niet alleen heeft ze grote deskundigheid in hoofd en handen, ze completeert dit met een geweldig intuïtief vermogen. Hierdoor is ze in staat om precies te bieden waar lichaam en geest op dat moment behoefte aan hebben. Haar vriendelijke en zorgvuldige benadering maken de ervaring compleet. Ik durf mij aan haar massage over te geven, wat voor mij een zeldzaamheid is. Een behandeling door Eske is echt een cadeautje aan mezelf waar ik me niet alleen op verheug maar nog lang van geniet: na afloop voel ik me altijd zoals zou moeten: meer gecentreerd, vollediger en sterker dan toen ik binnenkwam. Heerlijk!  Een echte aanrader voor wie wezenlijke zelfzorg zoekt.

Martine van der Horn:
Eske doet me elke keer weer versteld staan van haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van massage en massagetherapie. Ze denkt met je mee en neemt echt de tijd voor je. Ook zoekt ze dingen uit, het consult houdt niet op als je haar praktijk uitloopt. Ik heb veel aan haar adviezen gehad. Daarnaast heeft ze gouden handen, de massages zijn heel fijn: ontspannend en steunend.

Marleen:
Ik heb Eske 10 a 15 jaar geleden leren kennen toen ze de stoelmassages verzorgde bij een werkgever van mij. Die inschrijflijsten waren altijd zo vol! Ik ben Eske gevolgd naar haar privé praktijk omdat ik heel blij wordt van de manier waarop ze haar vak benadert. Ze behandelt niet alleen het lichaam, maar kijkt naar het complete plaatje. Ze is zeer zorgvuldig en zal altijd voor aanvang van de massage vragen naar bijzonderheden. Heb je ergens last van? Is er iets bijzonders gaande in je leven waar ik rekening mee moet houden? Het is een kadootje om bij haar op de bank te liggen & dat kadootje geef ik mezelf lang niet vaak genoeg. Ik voel me veilig bij Eske op de bank… en dat is een veiligheid die zij mede creëert. Dank je wel daarvoor Eske.

Betty Dahan:
De laatste 3 jaar laat ik me regelmatig door Eske masseren. Een behandeling bij Eske is veel meer dan gaan liggen en gemasseerd worden. Allereerst is de ontvangst en sfeer prettig, het ruikt er lekker en de ruimte is aangenaam en warm, evenals de behandeltafel. Eske neemt de tijd om je goed aan te laten geven wat er op dat moment speelt waardoor ze de massage helemaal op jouw behoefte kan afstemmen. Ze heeft interesse in je totale welzijn. Ik vind dit ontzettend prettig, zo is een behandeling bij Eske nooit hetzelfde, maar altijd heel fijn. Ik vertrek er met een diep ontspannen gevoel en vol nieuwe energie. Eske heeft me ook afgeholpen van lokale elleboog- en knieklachten, heeft veel vakkennis en is bovenal een ontzettend fijne persoonlijkheid. Ik beveel haar massages van harte aan!

Sophie Midden:
Eske weet je met haar warme, eerlijke persoonlijkheid en haar behandeling zoveel kracht en energie te geven dat je elke situatie aan kan. Ze geeft je het gevoel dat je er mag zijn en je durft je hierdoor aan de behandeling over te geven, wat een geweldig gevoel is even niet te hoeven denken. Eske te hebben leren kennen en haar behandelingen zijn een ware verrijking van mijn leven. Ik beveel haar dan ook aan iedereen aan.

Hetty:
Sinds een aantal jaar kom ik bij Eske van der Voort voor massagebehandelingen. Wanneer er bijvoorbeeld stress is op het werk, helpt Eske mij mijn geest en lichaam weer in harmonie met elkaar te brengen. Dat doet ze op een heel respectvolle en prettige manier en ze luistert daarbij goed naar mijn behoeften en mijn lijf. Een kopje kruidenthee en onbevooroordeeld luisterend oor doen de rest. Bij Eske voel ik me zoals bij m’n moeder thuis als ze kippensoep voor me heeft gekookt; ze geeft me het gevoel dat alles eigenlijk wel goedkomt, of beter gezegd, al goed is.

Isabella:
Al een aantal jaar kom ik met enige regelmaat bij Eske om me te laten masseren. Haar persoonsgerichte aanpak die gericht wordt op wat je op dat moment nodig hebt en daardoor zeer flexibel is, werkt zeer prettig en is erg effectief. Veel kennis van verschillende technieken bieden een groot scala aan mogelijkheden, en de behandelingen zijn rustgevend en ontspannend.

Bel of mail gelijk voor een afspraak!

Wil jij ook ervaren wat mijn behandelingen voor je kunnen betekenen? Of hoe een massage in zijn werk gaat?
Maak dan vooral een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en ontvang €10,00 korting op mijn tarief.

Wanneer mag ik jou in mijn praktijk begroeten? De deur staat voor je open!