Tarieven

Tarieven

Per 1 april 2024:

  • Behandeling van 60 minuten € 75,00
  • Behandeling van 90 minuten €100,00
  • Bij je eerste afspraak krijg je € 10 kennismakingskorting

Voor eventuele vergoeding van een deel van de behandelkosten door je zorgverzekering dient de nadruk bij de massagetherapie op curatieve zorg te liggen. Dat houdt in dat de behandeling is gericht op acute- of chronische fysieke en/of emotionele gezondheidsklachten. Daarbij is het belangrijk dat je bereid bent om samen met mij stil te staan bij je leefstijl, fysieke gewaarwordingen en binnenwereld en de wisselwerking daarvan met je gezondheid en welzijn. Heb je hier vragen over, neem dan vooral contact met me op.

Na afloop van een behandeling kan je gelijk met pin betalen.

Na je eerste behandeling ontvang je de factuur per mail of post.

Contant betalen of op rekening betalen is bij uitzondering mogelijk en alleen nadat dit van te voren met mij is afgestemd.

Steeds vaker vergoeden werkgevers massagetherapie, als waardevolle investering in de gezondheid van hun werknemers. Informeer dus vooral op je werk of massagetherapie vanuit het vitaliteitsplan wordt vergoed.

Er zijn diverse kortingsregelingen mogelijk.

Wanneer je regelmatig behandelingen wilt boeken is er een vijf- of tienrittenregeling mogelijk.
Boek je binnen een half jaar vijf behandelingen, dan krijg je de vijfde behandeling 50% korting.
Boek je binnen een jaar 10 behandelingen, dan is de tiende behandeling gratis.

Studenten en Stadspashouders krijgen €5 euro korting per behandeling.

Er kunnen geen kortingsregelingen gecombineerd worden en het is de bedoeling dat je het bij het boeken van je afspraak aangeeft dat je van een kortingsregeling gebruik wilt maken.

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten  (LVNT, voorheen VNT) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg . Bij een aanvullende zorgpolis vergoedde een aantal zorgverzekeraars daarom een deel van mijn behandelkosten. De afgelopen jaren wordt deze mogelijkheid helaas steeds meer beperkt.

Sinds begin 2021 wordt er enorm geschoven met de verschillende prestatiecodes en beschrijvingen waarmee alternatieve geneeswijzen gedeclareerd kunnen worden. Met als resultaat dat bij verschillende zorgverzekeringen, verschillende prestatiecodes en behandelbeschrijvingen voor massagetherapie worden gehanteerd. Hierdoor is in vergoedingenoverzichten van zorgverzekeraars vaak niet duidelijk te zien welke zorgverzekeringen massagetherapie nog vergoeden. Wil je hier duidelijkheid over raad ik je aan direct contact op te nemen met de zorgverzekering van je keuze.

Houd er rekening mee dat het totale bedrag dat je in de categorie Alternatieve geneeswijzen kunt declareren ieder jaar lager is. Het blijft dus altijd de vraag of je de kosten van je aanvullende zorgverzekering er nog uit haalt. In de voorgaande jaren bood een aantal zorgverzekeraars de mogelijkheid alleen je aanvullende verzekering bij hen af te sluiten en je basisverzekering elders. Wellicht is dat voor jou ook een interessante mogelijkheid om te onderzoeken.

Vanuit de verenigde beroepsverenigingen voor complementaire zorg is er voortdurend sprake van dialoog met de zorgverzekeraars en de overheid, met het doel meer zicht en duidelijkheid te verschaffen over doel, effect en diepgang van onder andere massagetherapie. Onze hoop is dat daardoor steeds meer in het vergoedingenbeleid is terug te zien, dat aanvullend- of complementair werkende zorgverleners een zeer waardevolle bijdrage kunnen leveren bij het verbeteren en in stand houden van goede gezondheid en welzijn. De praktijk laat vooralsnog helaas een tegenovergestelde tendens zien.

NB Om in aanmerking te komen voor vergoeding dient de nadruk bij de massagetherapie op curatieve zorg te liggen. Dat houdt in dat je fysieke en/of emotionele klachten hebt waarvoor je behandeling wilt en dat je bereid bent om samen met mij stil te staan bij je leefstijl, fysieke gewaarwordingen en binnenwereld en de wisselwerking daarvan met je gezondheid en welzijn. Neem vooral contact met me op als je niet zeker weet of je voor vergoeding in aanmerking komt, dan licht ik dit verder toe.

Het kan gebeuren dat er iets tussen komt wanneer je een afspraak bij me hebt gemaakt. In dat geval stel ik het op prijs als je me dat zo snel mogelijk kan laten weten. Bij 24 of korter van te voren verzetten of annuleren wordt het volledige factuurbedrag in rekening gebracht.

Bel of mail gelijk voor een afspraak!

Ben je benieuwd wat mijn behandelingen voor je kunnen betekenen? Of hoe een massage in zijn werk gaat?
Maak dan vooral een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en ontvang €10,00 korting op mijn tarief.

Wanneer mag ik jou in mijn praktijk begroeten? De deur staat voor je open!