Tarieven

Tarieven

  • Behandeling van 60 minuten € 70,00
  • Behandeling van 90 minuten € 90,00
  • Bij je eerste afspraak krijg je € 10 kennismakingskorting

Voor eventuele vergoeding van een deel van de behandelkosten door je zorgverzekering dient de nadruk bij de massagetherapie op curatieve zorg te liggen. Dat houdt in dat de behandeling is gericht op acute- of chronische fysieke en/of emotionele gezondheidsklachten. Daarbij is het belangrijk dat je bereid bent om samen met mij stil te staan bij je leefstijl, fysieke gewaarwordingen en binnenwereld en de wisselwerking daarvan met je gezondheid en welzijn. Heb je hier vragen over, neem dan vooral contact met me op.

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten  (LVNT, voorheen VNT) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg . Bij een aanvullende zorgpolis vergoedt een (steeds kleiner wordend) aantal zorgverzekeraars daarom een deel van mijn behandelkosten.
De mogelijkheid om (een deel van) mijn behandelkosten te declareren wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. In januari 2019 heeft CZ-groep (CZ, Ohra en Delta Lloyd) besloten de vergoeding voor veel aanvullende geneeswijzen (waaronder massagetherapie) stop te zetten. Met ingang van 2021 is er opnieuw veel veranderd in de indeling en vergoeding van diverse aanvullende geneeswijzen. Helaas zal in de loop van 2021 in de praktijk pas duidelijk worden, wat voor vergoedingsmogelijkheden hier uit voortkomen. Vooralsnog lijken Menzis en VGZ massagetherapie in ieder geval nog te vergoeden. Houdt er rekening mee dat het totale bedrag dat je in de categorie Alternatieve geneeswijzen kunt declareren ieder jaar lager is. Het blijft dus altijd de vraag of je de kosten van je aanvullende zorgverzekering er nog uit haalt. In 2020 was het mogelijk je aanvullende verzekering naar keuze bij enkele andere zorgverzekeringsmaatschappij onder te brengen dan je basisverzekering. Wellicht is dat voor jou ook een interessante mogelijkheid om te onderzoeken.

Vanuit de verenigde beroepsverenigingen voor complementaire zorg is er voortdurend sprake van dialoog met de zorgverzekeraars met het doel meer zicht en duidelijkheid te verschaffen over doel, effect en diepgang van onder andere massagetherapie.

Om in aanmerking te komen voor vergoeding dient de nadruk bij de massagetherapie op curatieve zorg te liggen. Dat houdt in dat je fysieke en/of emotionele klachten hebt waarvoor je behandeling wilt en dat je bereid bent tijdens de behandeling samen met mij stil te staan bij je leefstijl, fysieke gewaarwordingen en binnenwereld en de wisselwerking daarvan met je gezondheid en welzijn. Neem vooral contact met me op als je niet zeker weet of je voor vergoeding in aanmerking komt, dan licht ik dit verder toe.

 

Na afloop van een behandeling kan je gelijk met pin betalen.

Na je eerste behandeling ontvang je de factuur per post, bij vervolgafspraken krijg je de factuur gelijk na de behandeling mee.

Contant betalen of op rekening betalen is bij uitzondering mogelijk en alleen nadat dit van te voren met mij is afgestemd.

Er zijn diverse kortingsregelingen mogelijk.

Wanneer je regelmatig behandelingen wilt boeken is er een vijf- of tienrittenregeling mogelijk. De vijfde behandeling binnen 6 maanden 50% korting op het factuurbedrag, of de tiende behandeling binnen 12 maanden gratis. Je hoeft een rittenregeling overigens niet in één keer te betalen.

Studenten en Stadspashouders krijgen €5 euro korting per behandeling.

Er kunnen geen kortingsregelingen gecombineerd worden en het is de bedoeling dat je het bij het boeken van je afspraak aangeeft dat je van een kortingsregeling gebruik wilt maken.

Het kan gebeuren dat er iets tussen komt wanneer je een afspraak bij me hebt gemaakt. In dat geval stel ik het op prijs als je me dat zo snel mogelijk kan laten weten. Bij 24 of korter van te voren verzetten of annuleren wordt het volledige factuurbedrag in rekening gebracht.

Bel of mail gelijk voor een afspraak!

Ben je benieuwd wat mijn behandelingen voor je kunnen betekenen? Of hoe een massage in zijn werk gaat?
Maak dan vooral een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en ontvang €10,00 korting op mijn tarief.

Wanneer mag ik jou in mijn praktijk begroeten? De deur staat voor je open!