Tarieven

Tarieven

Tarieven

  • Behandeling van 60 minuten € 70,00
  • Behandeling van 90 minuten € 87,00
  • Bij je eerste afspraak krijg je € 10 kennismakingskorting!
  • Wist je dat veel zorgverzekeraars een deel van de kosten vergoeden?

Cadeaubonnen

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor massagebehandelingen.
Leuk om te geven, heerlijk om te krijgen!

  • Cadeaubon 30 minuten € 25,00
  • Cadeaubon 60 minuten € 50,00
  • Cadeaubon 90 minuten € 70,00

Voor cadeaubonnen is vergoeding van zorgverzekeraars niet mogelijk, ook zijn ze niet bedoeld om eigen behandelingen mee te betalen.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent vergoedt een aantal zorgverzekeringen (een deel van) mijn behandelkosten. Dit komt voort uit mijn lidmaatschap van de beroepsverenigingen VNT en RBCZ.

Op de site van VNT kan je het actuele overzicht bekijken van zorgverzekeraars die een deel van de behandelkosten voor massagetherapie vergoeden.

Verder dient de nadruk bij de massagetherapie op curatieve zorg te liggen. Dat houdt in dat je fysieke en/of emotionele klachten hebt waarvoor je behandeling wilt en je bereid bent daar tijdens de behandeling samen bij stil te staan en over te communiceren. Neem vooral contact met me op als je niet zeker weet of je voor vergoeding in aanmerking komt, dan licht ik dit verder toe.

Na afloop van een behandeling kan je gelijk met pin betalen.

Na je eerste behandeling ontvang je de factuur per post, bij vervolgafspraken krijg je de factuur gelijk na de behandeling mee.

Contant betalen of op rekening betalen is bij uitzondering mogelijk en alleen nadat dit van te voren met mij is afgestemd.

Er zijn diverse kortingsregelingen mogelijk.

Wanneer je regelmatig behandelingen wilt boeken is er een vijf- of tienrittenregeling mogelijk. De vijfde behandeling binnen 6 maanden 50% korting op het factuurbedrag, of de tiende behandeling binnen 12 maanden gratis. Je hoeft een rittenregeling overigens niet in één keer te betalen.

Studenten en Stadspashouders krijgen €5 euro korting per behandeling.

Er kunnen geen kortingsregelingen gecombineerd worden en het is de bedoeling dat je het bij het boeken van je afspraak met me afstemt, wanneer je van een kortingsregeling gebruik wilt maken.

Het kan gebeuren dat er iets tussen komt wanneer je een afspraak bij me hebt gemaakt. In dat geval stel ik het op prijs als je me dat zo snel mogelijk kan laten weten. Bij 24 of korter van te voren verzetten of annuleren wordt het volledige factuurbedrag in rekening gebracht.

Ben je tevreden over mijn manier van werken en wil je daar iemand anders graag mee kennis laten maken? Vraag om een introductiebon. De nieuwe cliënt die je introduceert krijgt daarmee €10,00 korting.

Bel of mail gelijk voor een afspraak!

Ben je benieuwd wat mijn behandelingen voor je kunnen betekenen? Of hoe een massage in zijn werk gaat?
Maak dan vooral een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en ontvang €10,00 korting op mijn tarief.

Mijn behandelingen worden deels vergoed door een groot aantal zorgverzekeringen, zonder doorverwijzing van je huisarts.

Wanneer mag ik jou in mijn praktijk begroeten? De deur staat voor je open!

MAAK NU EEN AFSPRAAK!

En ontvang €10 kennismakingskorting