Tarieven en bonnen

Tegoedbonnen in tijden van Corona

Vanwege de Corona-bestrijding is mijn praktijk met ingang van 16 maart 2020 voorlopig gesloten. Wil je deze ZZP’er tijdens deze crisis ondersteunen en alvast iets hebben om naar uit te kijken?
Koop dan nu een tegoedbon voor een massage en boek je behandeling wanneer het weer verantwoord is om binnen 1,5 meter bij elkaar in de buurt te komen :).

Wanneer je geen vergoeding krijgt van je zorgverzekering

Mensen die vanuit hun zorgverzekering mijn behandelkosten niet vergoed krijgen, bied ik bonnen aan met een gereduceerd tarief:

  • 30 minuten € 25,00
  • 60 minuten € 50,00
  • 90 minuten € 70,00

Stuur me een mail met daarin je
naam,
telefoonnummer,
mailadres,
aantal bonnen
tijdsduur van de bonnen
en ik stuur je de bonnen met factuur per mail toe.

Wanneer je zorgverzekering mijn behandelkosten deels vergoedt

Mensen die mijn behandelkosten deels vergoed krijgen, bied ik in deze roerige periode 10 euro korting aan op iedere bon die ze bestellen:

  • 30 minuten € 35,00
  • 60 minuten € 60,00
  • 90 minuten € 80,00

Stuur me een mail met daarin je
naam,
adres,
geboortedatum,
relatienummer zorgverzekering,
telefoonnummer,
mailadres,
aantal bonnen
tijdsduur van de bonnen
en ik stuur je de bonnen met declarabele factuur per mail toe.

Ik ben lid van de Landelijke Vereniging voor Natuurgeneeskundig Therapeuten  (LVNT, voorheen VNT) en Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg . Bij een aanvullende zorgpolis vergoedt een aantal zorgverzekeraars daarom een deel van mijn behandelkosten.
De beroepsverenigingen LVNG en VNT zijn per 1 januari 2020 gefuseerd en gaan verder als LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten). Houd er rekening mee dat in veel zorgverzekeraarspolisvoorwaarden van 2020 nog de oude verenigingsnamen LVNG en VNT als erkende beroepsverenigingen staan opgenomen.

De mogelijkheid om (een deel van) mijn behandelkosten te declareren wordt ieder jaar opnieuw vastgesteld. Het meest recente overzicht van mogelijke vergoeding vind je hier. In januari 2019 heeft CZ-groep (CZ, Ohra en Delta Lloyd) helaas besloten de vergoeding stop te zetten voor alle behandelingen onder de prestatiecode (24005: behandeling overige natuurgeneeskunde) waar mijn behandelingen ook onder vallen. Ondanks alle inspanningen van de verenigde beroepsverenigingen voor complementaire zorg is dat ook in 2020 nog het geval. Houd er rekening mee dat dit op de websites en polisvoorwaarden van deze zorgverzekeraars niet duidelijk is aangegeven!

Verder dient de nadruk bij de massagetherapie op curatieve zorg te liggen. Dat houdt in dat je fysieke en/of emotionele klachten hebt waarvoor je behandeling wilt en je bereid bent daar tijdens de behandeling samen bij stil te staan en over te communiceren. Neem vooral contact met me op als je niet zeker weet of je voor vergoeding in aanmerking komt, dan licht ik dit verder toe.

Na afloop van een behandeling kan je gelijk met pin betalen.

Na je eerste behandeling ontvang je de factuur per post, bij vervolgafspraken krijg je de factuur gelijk na de behandeling mee.

Contant betalen of op rekening betalen is bij uitzondering mogelijk en alleen nadat dit van te voren met mij is afgestemd.

Er zijn diverse kortingsregelingen mogelijk.

Wanneer je regelmatig behandelingen wilt boeken is er een vijf- of tienrittenregeling mogelijk. De vijfde behandeling binnen 6 maanden 50% korting op het factuurbedrag, of de tiende behandeling binnen 12 maanden gratis. Je hoeft een rittenregeling overigens niet in één keer te betalen.

Studenten en Stadspashouders krijgen €5 euro korting per behandeling.

Er kunnen geen kortingsregelingen gecombineerd worden en het is de bedoeling dat je het bij het boeken van je afspraak met me afstemt, wanneer je van een kortingsregeling gebruik wilt maken.

Het kan gebeuren dat er iets tussen komt wanneer je een afspraak bij me hebt gemaakt. In dat geval stel ik het op prijs als je me dat zo snel mogelijk kan laten weten. Bij 24 of korter van te voren verzetten of annuleren wordt het volledige factuurbedrag in rekening gebracht.

Ben je tevreden over mijn manier van werken en wil je daar iemand anders graag mee kennis laten maken? Vraag om een introductiebon!

Bel of mail gelijk voor een afspraak!

Ben je benieuwd wat mijn behandelingen voor je kunnen betekenen? Of hoe een massage in zijn werk gaat?
Maak dan vooral een afspraak voor een kennismakingsbehandeling en ontvang €10,00 korting op mijn tarief.

Mijn behandelingen worden deels vergoed door een groot aantal zorgverzekeringen, zonder doorverwijzing van je huisarts.

Wanneer mag ik jou in mijn praktijk begroeten? De deur staat voor je open!